2. august 2001

 

Loppemarkedet i Hastrup

søndag d. 19. august kl. 10-14

 

Loppemarkedet bliver annonceret i Heden de to onsdage forud for den. 19. august samt i Sydkysten d. 15. august. Der har allerede været en omtale i Dagbladet, fredag d. 27. juni og der vil komme endnu een i løbet af denne uge. Mandagen før d. 19.august vil der blive sat skilte op om loppemarkedet ved alle tilkørselsveje til Hastrup.

 

På dagen vil der være P-skilte, der viser, at gæster kan parkere ved den gamle skole eller på Villads’ mark (op ad markvejen bag Lars og Bodil). Dan er så venlig at styre trafikken.

 

Pernille og Niels har lovet at bestyre Cafe Sprøjtehuset i Lisbeth og Klaus’ carporte. De sælger sprøjteøl, vand og pølser samt kaffe, the og kage.

 

Hvis der skulle være nogen, der går hen og bliver trængene, så har Pernille og Niels velvilligt stillet deres toilet i havehuset til rådighed. I havehuset vil Erik og Henny endvidere byde på den eksotiske shiatsu-massage for ømme og trætte muskler.

 

Maritte og Mia satser på at lave danseshow på sportspladsen et par gange, men skulle du, eller en af dine bekendte, have lyst til at arrangere andet (eks. Hastrupmesterskaber i støvlekast, petanque, sækkevæddeløb for ungerne eller tilsvarende) så giv lyd. Det kan fortsat nås.

 

VI SES  - OG HÅBER PÅ ET FORRYGENDE LOPPEMARKED

 

Helle og Bodil